Impressum

O autoru

autoportret

Zoran Hercigonja, rođen je 13.04.1990. godine u Varaždinu. Osnovnu školu “Petar Zrinski ” završio je 2005. godine u Jalžabetu.  Iste godine upisuje Elektrostrojarsku školu Varaždin, smjer “Tehničar za računalstvo” i uspješno položenom maturom završava 2009. godine. Daljnje školovanje nastavlja na Fakultetu organizacije i informatike Varaždin 2009. godine.Preddiplomski studij “Informacijski sustavi” završava 2013. godine. Nastavlja studirati na istom fakultetu na diplomskom studiju za informatičare usmjerenja “Informatika u obrazovanju” koji završava 2015. godine s velikom pohvalom (Magna cum laude). Akademske godine 2013/2014. dobitnik je dekanove nagrade za najboljeg studenta diplomskog studija informatike. Pripravnički staž obavlja na Drugoj gimnaziji Varaždin u razdoblju između 2015. i 2016. godine. Državno-stručni ispit za nastavnika informatike uspješno polaže na V. gimnaziji Zagreb 2017. godine. Radi kao profesor informatike i matematike. Autor je više stručnih radova koje redovito objavljuje u časopisima: Pogled kroz prozor, International Journal of Digital Technology and Economy, Matematika i škola, zborniku Carnetove korisničke konferencije te u Zborniku radova Veleučilišta u Šibeniku.

Ostalo o autoru na   zoran-hercigonja.webnode.hr 


 

Naslov: Suvremeni nastavnik u odgoju i obrazovanju
Autor: Zoran Hercigonja, mag.edu.inf.
Glavni i izvršni urednik: Zoran Hercigonja, mag.edu.inf.
Nakladnik: Vlastita naklada autora, Imbriovec Jalžabetski 45c
Mjesto i godina objavljivanja: Varaždin, 2017.
kontakt e-mail adresa: zoran.hercigonja@gmail.com
Godina objavljivanja: 2017.

Svi objavljeni postovi  predstavljaju  stavove i mišljenja autora bloga  i ne odražavaju stavove institucija s kojima autor surađuje.

Objavljeni članci dostupni su za daljnje korištenje pod Creative Commons licencom: Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada 3.0 Hrvatska    (CC BY-NC-ND 3.0) uz obaveznu poveznicu na originalnu objavu.

Creative Commons licenca

Sadržaji bloga obuhvaćaju važne stručne teme iz područja odgoja i obrazovanja, mentorstva u osnovnim i srednjim školama te teme vezane uz nastavu informatike.

Sadržaji bloga arhivirani su u  Hrvatskom arhivu web-a (HAW)